Kotimaan myynti:
phone +358 45 1719 005
mail myynti(at)fomatec.fi
location Lumitie 1, 70700 Kuopio

Export:
phone +358 50 64277
mail sale(at)fomatec.fi

finnish english russian swedish german polish french spanish portuguese

Sågkedjetjänst med full service


Fomatec Sharp sågkedjeservice är det självklara valet för professionella inom maskinell röjning. Tjänsten är en enkel och bekymmersfri lösning på ditt företags behov runt om i världen. Vi tillhandahåller fungerande och högklassigt underhåll av sågkedjor och sågklingor. I vår tjänst ingår alltid hämtning och lämning av produkter som kräver underhåll.
Service på sågkedjor och sågklingor utförs alltid med Fomatecs egna och unika arbetsmetoder. Vår slipningsmetod för sågkedjor garanterar att kunden alltid får den bästa och högklassiga sågkedjan. Vi lämnar alltid full kvalitetsgaranti på våra produkter. Väl underhållna sågkedjor och sågklingor ökar effektiviteten hos din skogsmaskin märkbart. Tack vare vår tjänst blir skogsmaskinsentreprenaden mer ekologisk och lönsam eftersom såganordningen alltid fungerar med full effekt och maskinföraren kan koncentrera sig helt på sitt eget kunskapsområde.
Sågkedjorna och sågklingorna levereras till kunden i återvinningsbara och hållbara transportlådor som är lätta att flytta med sig på skogsarbetsplatsen.
Vårt tjänstekoncept sköter även all anskaffning av skogsmaskinstillbehör till ditt företag. När du tecknar Fomatec serviceavtal sköter vi all anskaffningen av skogsmaskinstillbehör åt dig till marknadspriser. I vår tjänst ingår även service av skogsmaskinens reservdelar och vår lösning med ekologiska återvunna produkter.
Vi tar personligen alltid fram en fullservicelösning som passar bäst för ditt företag.
Kontakta vår försäljningsavdelning och begär offert på fullservice!