Kotimaan myynti:
phone +358 45 1719 005
mail myynti(at)fomatec.fi
location Lumitie 1, 70700 Kuopio

Export:
phone +358 50 64277
mail sale(at)fomatec.fi

finnish english russian swedish german polish french spanish portuguese

Yritystarina

Yrityksen perustamisajatukset alkoivat, kun yhtiön perustaja Marko Korhonen työskenteli vuosia ulkomailla myrskytuhoalueilla ankarissa ja vaihtelevissa olosuhteissa. Alustavatuote idea oli metsätraktorin kuormatila jossa, pystyi lajittelemaan puulajit jo lastaus vaiheessa erilleen. Lajittelupankko oli ensimmäinen kaupallinen tuote Fomatec Oy:llä. Tämän jälkeen onkin sitten syntynyt uusia tuotteita jotka ovat yksi toisensa jälkeen lanseerattu. Tuotteiden määrän lisääntyessä tuli selkeästi tarve palveluiden tuottamiselle, joka tänä päivänä on yksi Fomatec Oy:n peruspilareita. Ensimmäinen palvelu joka tarjottiin asiakkaalle, oli metsäkoneen teräketjuhuolto, nykyään palvelutarjonta on laajentunut ja kehitetty palvelemaan nykyaikaista metsäkoneyrittämistä. 

Fomatec Oy:llä on vankka kokemus sekä osaavia tekijöitä. Yrityskauppojen ansiosta on saatu lisää osaamista ja tietotaitoa yritykseen. Yhtiön kehitys toiminnassa on osaajia ja ammattilaisia myös kansainvälisesti. Yhtiön toiminta koostuu hyvistä yhteistyökumppaneista, joilla on halua olla kehittämässä metsäkonealaa tulevaisuutta ajatellen. 

Nykyään Fomatec Oy:n palvelut ja tuotteet on suunnattu kotimaisten markkinoiden lisäksi myös kansainvälisille markkinoille. Olemme asettaneet yhteistyökumppaneillemme tehtävän kehittää ja ottaa selvää omien tuotteiden alkuperästä ja ympäristö vaikutuksista. Tehokkaimmat ja ympäristöystävälliset tuotteet ovat valikoituneet tarkkojen testauksien ja harkinnan jälkeen Fomatec Oy:n vihreälle kauppa alustalle. 

Toiminnan perusta on suunniteltu ekologisesti ja luonnonarvoja kunnioittaen pitkällä aikavälillä. Etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja tämän päivän haasteisiin, jonka tavoitteena on saavuttaa ympäristöystävällinen toiminta niin palveluissa kuin tuotteissa sekä myös omissa toiminta tavoissamme. Haluamme tulevaisuudessa olla esimerkkinä ekologisemmalle metsäkoneteknologian kehitykselle. 

Jatkamme yritystarinaamme määrätietoisesti ja olemme yhtiössämme huolella valinneet ne perusarvot, jotka innostavat ja auttavat saavuttamaan visiomme ja missiomme. Olemme päätyneet näihin perusarvoihin kuunnellen asiakkaitamme työmailla sekä yhteistyökumppaneitamme eripuolilla maailmaa. Vaadimme itseltämme sekä yhteistyökumppaneiltamme kestävää kehitystä joka pohjautuu vihreään ja ekologisempaan teknologian kehitykseen.