finnish english russian swedish german
polish french spanish portuguese
phone +358 40 751 9920
mail marko.korhonen(at)fomatec.fi
location Kisällinkuja 9, 70780 Kuopio

Täyden palvelun teräketjuhuolto

Fomatec Sharp teräketjuhuolto on koneellisen puunkorjuun ammattilaisen valinta. Palvelu on helppo ja huoleton ratkaisu yrityksesi tarpeisiin joka puolella maailmaa. Huolehdimme toimivasta ja laadukkaasta teräketjujen ja sahalaippojen kunnossapidosta. Palveluumme sisältyy huollettavien tuotteiden nouto ja palautus aina kotiovellesi asti.

Teräketjut ja sahalaipat huollamme Fomatec:in omaa ja ainutlaatuista työmenetelmää hyödyntäen. Teräketjun teroitus menetelmämme takaa aina parhaan ja laadukkaan teräketjun asiakkaalle. Tuotteillamme on aina täysi laatutakuu. Hyvin huolletut teräketjut ja sahalaipat lisäävät metsäkoneesi työntuottoa merkittävästi. Palvelumme ansiosta metsäkone urakoinnista tulee ekologisempaa ja tuottavaa koska sahalaite toimii aina täydellä teholla ja koneenkuljettaja voi keskittyä omaan osaamiseensa täysillä.

Teräketjut ja sahalaipat toimitetaan asiakkaalle kierrätettävissä ja kestävissä kuljetuslaatikoissa joita on helppo kuljettaa metsätyömaalla mukana.
Palvelu konseptimme huolehtii myös kaikista metsäkonetarvike hankinnoistasi yrityksellesi. Tekemällä Fomatec huolenpitosopimuksen hoidamme kaiken metsäkonetarvike hankinnan puolestasi markkinahintaan. Palveluumme sisältyy myös metsäkoneen varaosien huollot ja ekologiset kierrätystuote ratkaisumme.

Suunnittelemme aina henkilökohtaisesti yrityksesi tarpeisiin sopivan huoltokokonaisuuden.

Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy tarjous palvelu kokonaisuudelle!