Kotimaan myynti:
phone +358 45 1719 005
mail myynti(at)fomatec.fi
location Lumitie 1, 70700 Kuopio

Export:
phone +358 50 64277
mail sale(at)fomatec.fi

finnish english russian swedish german polish french spanish portuguese

Teroitusrobotti konsepti

Fomatec on kehittänyt täysautomaattisen teräketjun teroitusjärjestelmän. Teroitusrobotilla voidaan teroittaa kaikentyyppisiä teräketjuja. Pääasiassa robotti teroittaa harvesterin teräketjuja. Robotti voi työskennellä osan ajasta myös miehittämättömänä.
Teroitusrobotti laitteisto on suunniteltu siirrettävään työpisteeseen joka siirretään rekalla sinne missä teroitusyksikölle on keskeinen sijainti asiakkaita ajatellen. Yhdellä teroitusrobotti yksiköllä voidaan palvella noin 300 harvesteria ja huoltaa harvestereiden kuluttamat teräketjut. Työpiste toimii omalla generaattorilla ja se on varusteltu täyttämään kaikki työturvallisuus vaatimukset.
Teroitusrobotti yksikön mukana tulee myös Fomatec satellite nimellä toimiva miehittämätön metsäkonetarvike myymälä josta asiakkaat voivat käydä noutamassa verkkokaupasta ostamansa metsäkonetarvikkeet 24/7. Verkkokaupasta tehdyn nouto tilauksen yhteydessä asiakas saa Satelliten sijainnin ja avainkoodin myymälään josta tarvikkeet on helppo käydä noutamassa. Samaan myymälään voi tuoda myös huoltoon tulevat teräketjut sekä noutaa huolletut teräketjut.

Teroitusrobotti järjestelmä on patentoi kansaivälisesti. Laitteistoa ei myydä markkinoille vaan se on kehitetty ainoastaan Fomatecin henkilöstön käyttöön. Laitteiston tarkempi tekninen ratkaisu pidetään salaisena ja laitteistoa voi käyttää ainoastaan Fomatecin henkilökuntaan kuuluva jolla on koneen käyttöön soveltuva koulutus sekä avainkoodi koneelle. Koneessa on myös nykyaikainen kulunseuranta,turvakamera sekä hälytin järjestelmä jota ohjataan etänä pilvipalvelimen kautta.